Filolabs

Tuinrenovatie

Als uw tuin niet of niet meer aan uw wensen voldoet kunnen we een volledige tuinrenovatie voor u uitvoeren. Bij de tuinrenovatie zullen wij zeker proberen materialen en/of planten her te gebruiken wanneer deze passen in het nieuwe plan en de kosten de baten niet overschrijden. 

Onze aanpak

Afhankelijk van de omvang van de renovatie gaan we direct aan de slag of maken we eerst een ontwerp en offerte.

We richten ons daarnaast op het onderhoud dat u wenst en ontwerpen een nieuwe tuin die aansluit bij uw voorkeuren. Zodra we het ontwerp voor uw tuinrenovatie klaar is, komen we vrijblijvend bij u langs om dit te bespreken en u de offerte aan te bieden. 

U ontvangt altijd een offerte waarin we duidelijk aangeven welke materialen we gebruiken en hoeveel manuren we gaan besteden.

Zoals eerder genoemd zullen wij zoveel mogelijk materialen hergebruiken.         Overtollig materiaal voeren we op een verantwoorde manier af.

Bodemkwaliteit

Bij het herinrichten of aanleggen van de tuin is het belangrijk dat de bodem voldoende voedingsstoffen bevat en de structuur van de grond voldoet aan de eisen die het nieuwe plan vraagt.

Door het nemen van grondmonsters en het boren of graven van proefgaten, inventariseren wij de bodemgesteldheid. Zo kunnen wij gericht gaan bemesten of juist niet. Ook de bewerkbaarheid van de grond is een belangrijk item. Dit kan b.v. bijgestuurd worden m.b.v. organische (mest) stoffen. 

We gebruiken uitsluitend biologische middelen, die:

  • makkelijk door de planten worden opgenomen;
  • geen belasting vormen voor het millieu
  • zorgen voor een evewichtige samenstelling van de bodem
  • de bodem niet uitput
Orenberg hoveniers
Gespecialiseerd in ontwerp, aanleg, renovatie en onderhoud van fijn groen. Uw vaste partner in de tuin het hele jaar door.
Telefoon
+31 (0)6 2505 0330
Stuur een bericht
Adres
Landsrade 1a
6271 NZ Gulpen